https://godlyplay.nl/interview-met-mariska-litjes/

In de nieuwsbrief van Godlyplay Nederland is een interview geplaatst over mijn Bijbelverhalenproject op de katholieke scholen regio Apeldoorn- Twello met Godly Play. 

Interview met Mariska Litjes

Verhalen overal

Op www.devuurplaatsapeldoorn.nl/hetkleinevuur vind je een meespeelviering voor peuters en kleuters over het verhaal van Jona. Als pioniers gaan we in de coronatijd online en dat brengt mooie dingen voort!
 

De corona brak half maart ook het Godly Play verhalen project op de katholieke scholen af. Inmiddels draaien de scholen weer en was ik weer welkom op de school de Korf om het de parabel van de Barmhartige Samaritaan te vertellen. Dit was de laatste school voor de vakantieperiode start. Dus net op de valreep toch een week vertellen! Blij mee!

Als de coronamaatregelen het toelaten organiseren Els Lagerweij en ik vanuit 'De Verwondering' op 12 september een Balansdag voor vrouwen met het thema 'Je Levensboom'. Informatie vind je op www.deverwondering-apeldoorn.nl

Na veel leuke enthousiaste reacties op de meespeelviering ''Het Kleine Vuur' op de website van de pioniersplek "De Vuurplaats' waar ik met veel plezier aan mee werk, is er een tweede viering online over het bijbelverhaal Noach en de ark. www.devuurplaatsapeldoorn.nl/hetkleinevuur