Voor de tweede maal dit jaar als verhalen verteller opgetreden in museumpark Oriëntalis. Leuk en leerzaam om te doen in het kader van de leerroute 'vertellen voor kinderen' aan de Vertelacademie. 
 

Wat vier jaar geleden begon met een plannetje is uitgegroeid tot een groot vertelproject op katholieke basisscholen van de Veluwse onderwijsgroep en de scholen van SKBG in Apeldoorn, Twello, Eerbeek, Loenen, Vaassen, Klarenbeek en Epel. Twintig scholen doen mee van deze stichtingen. 
inmiddels heb ik voor aankomend jaar een verhalenverteller erbij die mee gaat naar de scholen. 
Vertellen is leuk! Vertellen verbind mensen en de verhalen verwonderen! 
Dit alles maakte dat er veel mooie momenten waren met de kinderen en de leerkrachten. 
Volgend jaar weer!!

 

Vanaf 1 september komt er een nieuwe digitale godsdienst methode online www.houvastopschool.nl.
Samen met een aantal mede auteurs schrijf ik voor groep 5/6 aan deze nieuwe methode. 
Deze methode geeft een lesopbouw waarin elke week een bijbelverhaal en elke maand een Heilige( zoals Sint Maarten, Franciscus , Sint Nicolaas e.a.)  centraal staat. 

In het derde weekend van maart organiseren wij voor de 2e keer een ‘weekend van niks’. Dit keer speciaal voor mensen tussen de 45 en 65 jaar die werken, en het altijd (veel te) druk hebben. Een weekend voor reflectie.

Twee dagen in de 40-dagentijd om even tijd te nemen voor jezelf, waarin (je) niks hoeft of moet.

Vrijdag 22 februari 2019

Deze dag is speciaal voor vrouwen (van alle leeftijden). Een dag met tijd voor jezelf, om rust, inspiratie en energie op te doen.

Wanneer stond JIJ op nummer één van je prioritietenlijstje? Gun jezelf een dag waarin je kunt bijtanken.
Centraal deze dag staat het verhaal van De Bron. Een verhaal dat je helpt om jouw bron te zoeken. Een verhaal als een gelijkenis, als een spiegel. Waar put jij uit? Waar/wanneer voel jij je stevig staan?